Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Powerwall, de perfecte isolatie voor buitengevels

Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall van Recticel Insulation de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitengevelmuren, en dit van de kelder tot het dak. Powerwall isolatie maakt deel uit van het Isofinish-concept, een compleet en innovatief systeem dat Powerwall isolatieplaten combineert met regelschroeven en een buitenbekleding naar keuze.
Powerwall is een isolatieplaat met een kern in TAUfoam van Recticel Insulation, een hard polyisocyanuraatschuim dat bekend staat voor zijn verhoogde brandveiligheid en zijn uitstekende isolatiewaarde (λD= 0,024 W/mK).

Verder is Powerwall aan beide zijden bekleed met een duurzame, waterdichte bekleding, namelijk zuivere aliminiumfolie van circa 50µ. Bovendien draagt Powerwall isolatie het Keymark-label, een extra garantie voor een uitstekende kwaliteit.

Voordelen Powerwall

Powerwall buitengevelisolatie:
  • Neemt weinig plaats in
  • Zakt niet door
  • Beschikt over een uniek tand-en-groef-kliksysteem, dat energielekken geen kans geeft
  • Plaating in mum van tijd
  • Uitstekende thermische prestaties, zowel in nieuwbouw als renovatie.

Combinatie met Powerroof

Powerwall isolatie kan in combinatie gebruikt worden met het Powerroof-systeem voor hellende daken en met de Eurofloor vloerisolatie om een doorlopend isolatieschild voor het hele huis op te bouwen.

Het Isofinish systeem waar Powerwall integraal deel van uitmaakt biedt meer mogelijkheden dan andere systemen doordat het lattenwerk perfect uitlijnbaar is met de regelschroeven, wat garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking. Bovendien wordt het regenwater sneller afgevoerd en wordt condensatie vermeden door de geventileerde spouw.

Meer info: Recticel Insulation

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in