Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Powerwall biedt oplossing voor gevelisolatie

De stijgende druk op woningen en nieuwbouw om een zo laag mogelijk energiepeil na te streven zorgt voor nieuw manieren om te isoleren. Recticel ontwikkelde met het oog op zowel nieuwbouw projecten als al bestaande woningen het Powerwall systeem.

Dit buitengevelisolatiesysteem biedt namelijk een makkelijke oplossing om je huis van een extra laag isolatie te voorzien, langs de buitenzijde van de woning. Het voordeel daarvan is dat de isolatielaag ook kan worden aangebracht bij een bestaande woning. Je moet niet op voorhand de ruimte voor deze isolatie hebben ingepland, en dus kan je alsnog je woning voorzien van een energiebesparende ingreep.

Powerwall is volgens Recticel zeer makkelijk te monteren omdat het de platen voorzien zijn van een tand en groef kliksysteem. Je kan op een makkelijke manier een haast perfecte isolatie plaatsen. Op de platen kan u opnieuw kiezen welke afwerking je de gevel wilt geven. Je kan op Batibouw terecht bij Recticel om al hun isolatieoplossingen te bekijken. Recticel laat ook opmerken dat Powerwall deel uit maakt van het Isofinish-concept.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in