Opuz inspireert over architectuur en vormgeving

Vijf Belgische fabrikanten hebben de handen in elkaar geslagen voor een platform architecturaal wonen. Artsound, Jongform, Modular, Niko en Sur&Plus brengen hiermee een uniek concept dat zowel particulieren als (interieur)architecten en installateurs de mogelijkheid biedt totaalconcepten te beleven waarbij de nadruk ligt op design, architectuur en comfort.


De totaalconcepten van Opuz bieden de kandidaat-(ver)bouwer tal van voordelen. Hij kan zich bijvoorbeeld een realistisch beeld vormen van het eindbeeld dat een product kan bieden. Daarnaast kan hij bepaalde voorwaarden en toepassingen van producten inschatten voor de werken beginnen en er zo correct op inspelen. Bovendien kunnen ze de tentoongestelde producten in een levensechte situatie ervaren. Ook voor architecten en installateurs betekent het concept een meerwaarde: zij ontdekken in één klap de nieuwigheden van verschillende fabrikanten.


Innovaties

In de totaalconcepten van Opuz tonen de vijf fabrikanten overigens hun recentste innovaties.

Opuz is een gloednieuw concept. De eerste vestiging vind je aan de Herckenrodesingel 15 in Hasselt. Volgens de initiatiefnemers in dit een toplocatie met een goede bereikbaarheid. Tijdens het bezoek aan het 1.000m² platform voor architecturaal wonen word je begeleid door interieurarchitecten die de nodige kennis over de aanwezige producten hebben. Voor specifieke en gerichte vragen over bepaalde producten kunnen afspraken gemaakt worden met vertegenwoordigers van de betreffende fabrikant.

De initiatiefnemer van Opuz streeft ernaar op termijn ook op andere toplocaties een soortgelijk platform te openen.


Auteur: TiM Vanhove


Meer info:

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in