Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Ook de poorten, hekken en afsluitingen zijn klaar voor de zomer

Met veel plezier verwelkomen we de zomer. Wil jij bij een stralend zonnetje beschut genieten van een heerlijke cocktail of een hapje? Dan is de SL 400, een zonnescherm van Harol, iets voor jou. Of ga je voor de Wood Wave panelen van Special Fences? Beiden en meer staan in de nieuwe SP 900XLWo en natuurlijk bij ons in preview!

Beschut genieten

Barbecuen, genieten van de zon, aperitieven… in de zomer leven we op ons terras. Harol is zich daar overduidelijk van bewust en lanceert een zijdelings wind- en zonnescherm als bescherming tegen teveel wind of tegen de felle middagzon.

Je kunt het scherm eender waar in uw tuin installeren of in combinatie met een terrasoverkapping een comfortabele buitenruimte creëren waar het de hele dag zalig vertoeven is. De SL400 bestaat uit een uitrolbaar doek dat wordt opgespannen door een trekveer, met een kinderslot voor extra veiligheid.

Je hebt de keuze tussen een rechte en een schuine variant en u kunt bovendien zowel de materiaalkleur als de doekkleur naar eigen smaak samenstellen.

Meer info: Harol

Spel van licht en schaduw

De nieuwe ‘Wood Wave’ panelen van Special Fences dompelen uw tuin onder in een sfeervol spel tussen licht en schaduw. De luxueuze schermen zijn langs beide kanten mooi afgewerkt en worden enkel gemaakt uit het meest kwalitatieve hout.

Net als bij de ‘Wood Deluxe’ panelen wordt het uitzicht nergens verstoord door verstevigingsbalken, zodat de buren eveneens van het uitzicht kunnen genieten. De ‘Wood Wave’ panelen verschijnen in twee hoogtes: 152 cm en 183 cm.

Meer infoSpecialfences

Een maatje groter

Garages evolueren stilaan naar echte opslagplaatsen waar naast de auto ook tuingereedschap, speelgoed en fietsen een plekje krijgen. Natuurlijk moet u uw garage wel gemakkelijk kunnen blijven gebruiken en betreden. Om hierin tegemoet te komen, stelt Harol een sectionale XL-poort voor van maar liefst 18 m2 groot.

Deze poort mag zich dankzij de verbreding van 5 naar 6 meter zelfs ‘de grootste van Europa’ noemen. De SP 900 XL is voorzien van extra versterkte componenten om de hogere belasting zonder problemen aan te kunnen en is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en uitvoeringen als de andere Harol poorten.

Meer info: Harol

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in