Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
hormann logo
Winsol
Ramen en deuren

Onzichtbare en oprolbare vliegenramen

Op zoek naar een mooi vliegenraam of moderne hor die het uitzicht niet belemmert? Dan is het ‘onzichtbare’ en oprolbare vliegenraam van Eosol wellicht een mooie oplossing. Zelfs in gebruik, wanneer het raam volledig open is, valt deze rolhor nauwelijks op.
De Eosol Scenica is een vliegenraam of hor uitgerust met een extra transparant en vlak gaas - BellaVista vliegengaas. In geopende toestand verhindert het gaas het uitzicht naar buiten niet of maar heel weinig. Heb je het vliegenraam niet nodig? Dan verdwijnt het gaas in een verfijnde cassette, op de rand van het schrijnwerk.
 

Vliegengaas rolt zichzelf op

De Eosol Scenica is niet alleen modern qua concept, maar ook vernieuwend qua techniek: Een uniek ‘balanssysteem’ doet het mechanisme oprollen, zonder dat je enige veerspanning voelt. Zelfs een ongelukkige voet in het gaas brengt geen schade aan het systeem: degelijkheid én design gecombineerd.

De hor is beschikbaar in afmetingen tot 2m breed en 2,5m hoog en in alle RAL- en structuurkleuren. Het systeem kan in bijna alle bestaande schuiframen en deuren ingewerkt worden en rust op een aluminium ondergeleiding die kleiner is dan 3mm, die geen belemmering van de doorgang vormt.

Automatisch vliegenraam

De Scenica is ook beschikbaar in een gemotoriseerde toepassing, de Motoscenica, voor speciale toepassingen: de hor gaat automatisch open en weer dicht als je de vliegendeur nadert.
Heel handig voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers of minder mobiele mensen.

Meer info: Eosol

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in