Ontwerp zelf je woning of interieurinrichting

Het creatieve proces voor je naar architect of interieurarchitect stapt, blijft vaak beperkt tot het sprokkelen van beelden op het net of uit de blaadjes of het rondrijden langs referentiewoningen. Met Visioneer Express kan je nu op een gebruiksvriendelijke manier zelf aan het ontwerpen gaan.


Je woning verbouwen of zelf(s) een nieuwbouwhuis (laten) bouwen, het zijn klussen waar de nodige voorbereiding en creativiteit voor nodig is. Want waar zet je dat nieuwe keukenblok neer en wat doe je precies met de bank? Met je eigen computer kun je met het in- en exterieur prima spelen tot je na het nodige schuiven de ideale inrichting hebt gevonden. Zo heb je al een ruimere basis om naar de architect of interieurontwerper te stappen.


Gratis oplossing

Vaak heb je voor dergelijke computerontwerpen dure en ingewikkelde 3D-tools nodig, maar er is ook een prima gratis oplossing. Envisioneer Express laat je heel eenvoudig in 3D ontwerpen. Met behulp van slepen en neerzetten ('drag and drop') plaats je doodeenvoudig elementen als muren, ramen, vloeren of keukenelementen.

Natuurlijk kun je kiezen uit veel andere objecten. Je begint met een platte 2D-plattegrond, maar met een druk op de knop wordt alles in 3D omgezet. Natuurlijk kun je je creatie vanuit alle hoeken bekijken, met stereo-vision en een bijbehorend brilletje zelfs in 'echt' 3D.
Je kunt je creaties opslaan en printen, verder is het mogelijk om designs van een aantal professionele pakketten te importeren.

Envisioneer Express werkt zeer eenvoudig in het gebruik en draait stabiel. Wie toch op weg wil worden geholpen bekijkt op zijn gemak de Quick Start Guide. Snel downloaden zonder de overbodige registratie doe je via SnapFiles.


Download Envisioneer Express (37,7 MB)
 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in