Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Ontdek de luxe bioklimatische overkappingen van Biossun

Onder een bioklimatische pergola van Biossun is het elke dag een mooie dag. In ieder seizoen kun je immers onder welke weersomstandigheden dan ook gegarandeerd lang genieten van je terras.

Biosson laat niets aan het toeval over. Het biedt niets dan luxe, rust en verfijning. Je was op zoek naar een innovatief product in hoogwaardige materialen, dat aangepast kan worden aan al jouw wensen en aan de stijl van je woning? Dan ken je nu de oplossing. De pergola Biossun onthult zich als een echt juweeltje waarvan de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de materialen de tijd doorstaat.

Zich aanpassend aan de lichtsterkte en de temperatuur van de avond, zorgen zowel de led lichtstroken als het verwarmingselement ervoor dat je lang buiten kunt vertoeven. Deze RGB verlichting is ideaal om een decoratieve toets aan te brengen. Met een afstandsbediening regel je zelf de sterkte en de kleur van het licht.

Verwarmingselement

De design verwarming combineert prestaties en comfort. Het verwarmingselement wordt uiteraard ook bediend met de afstandsbediening van de overkapping.

Meer info: Aluconcept

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in