Onbezorgd genieten met GROHE thermostaatkranen

Veiligheid en comfort gaan hand in hand bij de nieuwe generatie thermostaatkranen van GROHE. De sterk verbeterde versies van de GROHE thermostaten worden aan de buitenzijde niet warmer dan de ingestelde temperatuur, hebben een kindvriendelijke temperatuurbegrenzer en zorgen voor een uitstekende temperatuurregeling en bedieningsgemak.
Maar er is niet alléén aan de techniek gedacht: ook het design heeft een ergonomisch modern jasje gekregen. In dat jasje zit meteen een belangrijk veiligheidsonderdeel. De nieuwe Grohtherm 2000 en 3000 zijn voorzien van CoolTouch. Het hete water in de thermostaat wordt volledig omspoeld door koud water. Daardoor wordt de kraan aan de buitenzijde nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
De veiligheid wordt nog eens verhoogd door de speciale temperatuurbegrenzer SafeStop. Hierdoor kan de temperatuur niet onbewust voorbij de 38 graden worden gedraaid.
De nieuwe thermostaatkranen hebben een nog betere regelnauwkeurigheid en reactiesnelheid. Dit betekent dat het water snel en continu de juiste temperatuur heeft.
De drie Grohtherm thermostaatkranen, Grohtherm 1000, Grohtherm 2000 en Grohtherm 3000 zijn verkrijgbaar voor douche en bad.


Grohe  N.V.
Diependaalweg  4 A
3020 WINKSELE
Tel.: +32 16 31 92 74
Fax: +32 16 23 90 70
www.grohe.be
Paleis 7, stand 213

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in