Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Normstahl BaseMatic, de deur in een nieuwe dimensie

Met de BaseMatic treedt Normstahl een nieuwe prijsdimensie binnen! Volgens het motto "goed en goedkoop" biedt Normstahl vanaf april 2012 via haar partners een sectionaalpoort aan tegen een prijs die aantrekkelijk is voor de koopjesjagers én kosten-bewuste personen.

De Woodgrain en briljant panelen van de g60 Line, Trend en Style modellen dienen als basis. Deze zijn uitgerust met een volledig nieuw beslag en een nieuw ontwikkeld verensysteem. Zoals de naam al impliceert, wordt de poort steeds met een motor geleverd.
De aantrekkelijke prijs van deze automatische sectionaalpoort opent letterlijk nieuwe deuren. De BaseMatic van Normstahl biedt de mogelijkheid om vooral de projectmarkt in nieuwbouw en renovatie te bereiken.

42 mm paneeldikte

De BaseMatic zorgt voor een uitstekende isolatie. Met een warmte-isolatiewaarde (U-waarde) van 1,3 W/m²K (op een poort van 2500 x 2125 mm) is deze poort perfect geschikt om energie te besparen.

Easylift aandrijving

De BaseMatic wordt steeds aangeboden met een motor. De Easylift heeft een startvermogen van 500N en een automatische hindernisherkenning voor absolute veiligheid. De 2 handzenders (3-kanaals) zijn standaard inbegrepen in het volledige pakket van de poort en motor.

Technologie in detail

Door het gebruik van kogelgelagerde loopwielen is er minder wrijving waardoor er minder lawaai ontstaat. Bovendien zijn deze volkomen onderhoudsvrij. De paneel-dichtingen zijn zo ontworpen om mogelijke vingerklemming te vermijden. Perfecte beveiliging voor groot en klein.


Meer info: Crawford Normstahl

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in