Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Nieuwe handgreep heet je welkom

Auteur: Hörmann

De aluminium voordeuren van Hörmann worden uitgebreid met nieuwe designopties.

Dankzij de handgreep die over de volledige hoogte van het deurblad loopt, krijgen de motieven van de nieuwe reeks Design-handgrepen van Hörmann een zeer exclusief karakter.

‘Van harte welkom’: dat is het wat een voordeur moet uitstralen. Bovendien moeten gasten al een eerste indruk krijgen van je persoonlijke stijl. Individualiteit toont men in de eerste plaats door de keuze van een geschikt voordeurmotief. Dankzij nieuwe designopties is het echter nu ook mogelijk om het visitekaartje van de woning nog meer aan je eigen smaak aan te passen.

Harmonieus ontwerp

Het optisch aspect van een voordeur wordt door talrijke vormgevende elementen bepaald: roestvrijstalen applicaties, vorm en een aantal glaspartijen, net als het type beglazing. Een element dat hierin doorslaggevend is, is zonder meer de handgreep. Een rondstang uit
roestvrij staal heeft een exclusief en tijdloos effect. Wie op zoek is naar een zeer harmonieus, nobel of extravagant ontwerp, heeft nu de keuze tussen nieuwe motieven Designhandgrepen voor hoogwaardige Hörmann voordeur. Deze handgrepen lopen over de
volledige hoogte van het deurblad en zijn zo een opvallend en bepalend vormgevend element van het deurblad.

De deuren uit de nieuwe reeks met aluminium Design-handgreep krijgen een heel eigen toets door de kleur wit of antraciet CH 703.
Bovendien kan iedereen, die wil bouwen of renoveren, kiezen uit alle kleuren van het RALgamma. Voor wie dit allemaal nog niet individueel genoeg is, is er ook nog de Design-Plus handgreep. Deze zijn breder, nemen een markante plaats in op het deurblad en laten nog meer aparte vormgeving toe: niet alleen voor de greep, maar ook voor de greepapplicatie kan hier vrij een RAL-kleur worden gekozen. Op die manier zijn uitdagende kleurcontrasten mogelijk.

Info: www.hormann.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in