Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Nieuwe alu-profielen leggen hoogste isolatiewaarden voor

Energie wordt duurder, dus moeten de isolatiewaarden van onze woningen omhoog. Sapa Building System België heeft die boodschap begrepen en presenteert met de Avantis 70 een nieuw, hoogwaardig thermisch isolerend aluminium profiel voor ramen en deuren.


Uitmuntende U-waarde

De Avantis 70 aluminium profielen van Sapa Building System België hebben een bijzonder lage U-waarde (voorheen K-waarde), waardoor de ramen en deuren nog beter geïsoleerd zijn. Mede dankzij zijn bouwdiepte van 70 mm daalt de U-waarde van de Avantis 70 met 20% ten opzichte van de traditionele systemen. Met een Uw-waarde van 1,3 W/m2K staat Avantis 70 meteen aan de absolute top in Europa.


Drie kamers

Elk profiel heeft drie kamers en bevat omegavormige polyamidestrips die met glasvezels zijn versterkt, waardoor de warmtegeleiding vermindert. De naar binnen opendraaiende ramen zijn voorzien van een extra stevige middendichting die tocht en warmteverlies voorkomt. De Avantis 70 biedt een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus, vier om precies te zijn, en garandeert een uitstekende wind- en waterdichtheid. Afwateringsgleuven en specifieke afwerkingprofielen zorgen voor een voldoende en efficiënte afwatering. Door het gebruik van verschillende dichtingen biedt het systeem ook een hoge akoestische isolatie.


Comfort en design

De Avantis 70 wordt aangeboden in een bijzonder breed kleurenpalet van maar liefst 400 verschillende tinten in matte of glanzende afwerking. Alle profielen zijn ook geanodiseerd verkrijgbaar, waarbij het aluminium altijd zijn natuurlijke look en feel behoudt. Alle oppervlaktebehandelingen voldoen aan de hoogste Qualicoat- of Qualanodnormen. De scharnieren en krukken volgen dezelfde kleurlijnen. Voor de binnenzijde van de ramen zijn zelfs andere kleuren mogelijk dan aan de buitenzijde.


Duurzaam

De Avantis 70 profielen zijn makkelijk onderhoudbaar en uitermate duurzaam. Ook de sloten en sluitingsmechanismen zijn kwalitatief hoogstaand en eenvoudig te bedienen. Mits een kleine meerprijs kunnen de ramen uitgerust worden met inbraakbestendig raambeslag met onder meer vergrendelbare handgrepen en meerpuntensloten.


Plaatsing

Niet alleen de productie van de Avantis 70 is vakmanschap, ook de plaatsing vereist dat. Sapa Building System werkt om die reden uitsluitend met getrainde professionals. Door de modulaire integratie in de Eurosystem-range kunnen de gebruikte toebehoren en beslagen verder gebruikt worden. Bovendien ligt de prijs in lijn met de huidige 3-kamerreeks terwijl de prestaties substantieel verbeterd zijn.


Info: Sapa Building System

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in