Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Neopixels, geen gewone grijze parels

Het Neopixels Premium HR Insulation systeem biedt een unieke hoogwaardige oplossing voor de spouwmuurisolatie van bestaande en nieuwe woningen. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS), gebouwd op Neopor van BASF. Neopixels onderscheiden zich van de gewone grijze parels door een hogere isolatiewaarde en een perfect passende vorm.
Neofixx is een high-tech lijm, die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels en Neofixx als één systeem verwerkt.

Voordelen Neopixels

“Als consument vind je een aantal technische oplossingen op de markt. Het Neopixels-systeem biedt een aantal unieke voordelen,” stelt Jan Leenknegt, zaakvoerder van Neopixels België. “Het systeem haalt een zeer hoge isolatiewaarde met de laagste Lambda declared van 0.033 W/(m.K), tast de spouwankers niet aan en is vlamdovend.”

De uitvoering van het Neopixels Premium HR Insulation systeem wordt in 1 dag geklaard. Neopixels België heeft een netwerk van erkende specialisten doorheen België.

Meer info: Neopixels

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in