Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Met de isolatieparels van Isowit ben je klaar voor de winter

Bereid je voor op de winter door je huis te isoleren met Isowall van Isowit. Isowall zijn duizenden kleine isolatieparels, die in je spouw worden geblazen. Dankzij de hoge isolatiewaarde van de parels kun je tijdens de winter genieten van een aangenaam klimaat in je woning. Je betaalt daarenboven geen cent meer aan je energieleverancier, meer nog, je ziet je energiefactuur dalen.
Isowall is een isolatiemateriaal om bestaande spouwen snel en efficiënt op te vullen. Dit gebeurt door het inblazen van EPS-parels. Deze parels, die verbeterd werden door toevoeging van grafiet, worden vermengd met een lijm waarna ze machinaal in de spouw geblazen worden.

Voordelen isolatieparels

De EPS-parels zijn:
  • Vochtbestendig
  • Dampdoorlatend
Het vocht dat in je spouw zit vloeit langs en tussen de parels weg zonder in aanraking te komen met uw binnenmuur. Isoleren met Isowall is snel, proper en zonder hinder.

Werkwijze

De werken aan je huis worden met de grootste zorg uitgevoerd door gespecialiseerde uitvoerders van Isowit. Voor ze beginnen, kijken ze nog even alle gegevens op het contract na. Op vakkundige wijze boren zijn daarna volgens een welbepaald patroon gaten in de kruisvoegen. Dankzij hun ervaring weten zij precies hoeveel gaten ze moeten boren en waar de pijnpunten van een woning zich bevinden. Hierna blazen zijn met een speciaal pistool de spouw vol met Isowall. Zodra de volledige spouw is opgevuld, bepalen zij de voegkleur om daarna alle gaten dicht te voegen. Als de voegen gedroogd zijn, ziet je er niets meer van.

Meer info: Isowall

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in