Meer geld voor je huis

In het verbouwingsprogramma ‘Meer geld voor je huis’ leidt Handy Andy een team van experten dat drie dagen de tijd heeft om de nodige renovaties in één huis uit te voeren. Het doel is om met 1 000 pond (€ 1 465) van de eigenaars de huiswaarde te laten stijgen met minstens 10 000 pond (€14 657). Ze zijn zo overtuigd in het welslagen van hun missie dat ze het verschil uit hun eigen portefeuille zullen bijpassen als ze de meerwaarde niet halen.

Wat een nachtmerrie kan worden voor Andy en zijn team, is een droom voor elke eigenaar die al lang in een huis vol gebreken moet leven. De experten zetten naast hun eigen geld ook hun reputatie op het spel. Een van de specialisten is de sexy styliste en interieurdesigner Hannah Sandling die al gewerkt heeft voor bekende sterren als Jamelia, Carmen Electra en Sienna Miller.Andere leden van het team zijn timmerman en binnenhuisarchitect Ali Morris, elektricien en loodgieter Richard Handzel en aannemer Johnny Ellison. Per aflevering zullen zij één huis aanpakken.

De eigenaars van het huis geven hen £1 000 en moeten dan het huis verlaten. Zij keren pas na drie dagen terug om dan de beslissing te aanhoren van een jury vastgoedmakelaars.

Deze week in Meer geld voor je huis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in