Isoleren

Langs binnen isoleren met Eurothane G van Recticel Insulation

Waarom zou je eerst isoleren en achteraf nog een plaat monteren om je binnenmuur af te werken? Eurothane G isolatie van Recticel Insulation doet namelijk beide. Deze isolatieplaat heeft een kern in hard PIR-schuim en is aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Zo isoleer je alle wanden langs de binnenzijde en zijn ze snel behang- of schilderklaar. Een bijkomende dampremmende laag? Niet nodig, want tussen het gipskarton en de isolatie is dit al voorzien. Handig toch?
Eurothane G isolatie is beschikbaar in 3 formaten. Met een beperkte dikte kun je al uitstekend isoleren dankzij de uiterst goede warmtegeleidingscoëfficiënt (λD = 0,022 W/mK). Dankzij de afgeschuinde kanten kunnen de gipsplaten naadloos worden afgewerkt.

Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kun je snel kamerhoog isoleren.
De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is erg handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijg je die gemakkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook erg licht, en dus gemakkelijk door één persoon te dragen en te plaatsen. Het gipskarton is bovendien waterwerend, waardoor je ook perfect kunt isoleren in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.

Meer informatie over Eurothane G

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in