Financiele aspecten

KBC lanceert de iPad-app ‘KBC-Home Project’

Vanaf heden kunnen iPad gebruikers kennis maken met een geheel vernieuwende applicatie die toelaat een woonproject van begin tot einde op te volgen en te beheren. Ontdek het 'KBC-Home Project’.


Huren, kopen, bouwen of verbouwen: er komt veel bij kijken…

  • Hoe vind ik een geschikte woning en waar moet ik op letten?
  • Wat moet ik allemaal regelen en plannen en hoe volg ik die planning op?
  • Is mijn project financieel haalbaar en hoe volg ik mijn budget op?
  • Kan ik bepaalde fiscale voordelen genieten?
  • Hoe kan ik me zo volledig mogelijk verzekeren?

Een voor één belangrijke aspecten om een woonproject tot een goed einde te kunnen brengen. Vaak moet de huurder/koper/(ver)bouwer deze informatie op verschillende plaatsen verzamelen en daar kruipt veel tijd en energie in. Voor de iPad-gebruikers heeft KBC nu een oplossing: KBC-Home Project.


Wat is ‘KBC-Home Project’?

KBC-Home Project is een gratis iPad toepassing met nuttige informatie en tools om zijn woonproject uit te werken. Voor elk type van woonproject – of het nu huren, kopen, bouwen of verbouwen betreft – biedt de applicatie een selectie van informatie uit eigen en externe bronnen.


Wat maakt deze app zo vernieuwend?

KBC-Home Project combineert de uitgebreide kennis en expertise van KBC als woonadviseur met de functionaliteiten en mogelijkheden van een tablet-pc. Een aantal concrete mogelijkheden zijn:

  • Uitgebreide informatie die de huurder/koper/(ver)bouwer begeleidt bij elke stap in zijn woonproject, van het bepalen van de financiële mogelijkheden, over de zoektocht naar een geschikte woning of vakman, fiscale mogelijkheden, het sluiten van de noodzakelijke verzekeringen en kredieten, tot de eigenlijke uitvoering van het project;
  • Een handige ‘to-do’-tool om het hele project te plannen;
  • Een budget tool die toelaat de uitgaven in te schatten en op te volgen;
  • Een woningkredietsimulator met actuele informatie over de woningkrediettarieven bij KBC.

Op die manier kan de gebruiker altijd en overal zijn woonbudget raadplegen, fiscaal advies inwinnen en de meest recente tarieven voor een KBC-Woningkrediet opzoeken.


Voor wie?

KBC biedt de app volledig gratis aan, zowel voor KBC cliënten als andere gebruikers. De enige vereiste is het beschikken over een Apple iPad met iOS 4.0 of hoger.

Met deze uitbreiding van haar KBC-Mobile aanbod speelt KBC in op veranderende behoeften van cliënten, waarbij advies en service centraal staat. Het succes van de KBC-Online toepassing is daar het beste voorbeeld van met nu al meer dan 900.000 gebruikers. KBC-Mobile Banking is ondertussen, acht weken na de lancering, al door 45 000 gebruikers gedownload!

Iedereen die (ver)bouwt, koopt, of huurt kan terecht in een KBC-bankkantoor of KBC-verzekeringsagentschap in zijn buurt voor gepersonaliseerd advies.


Meer informatie:

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in