Jobhappening

Batibouw en Professional Media Group slaan de handen in elkaar tegen het nijpende personeelstekort in de bouwsector. Tijdens Batibouw 2008 organiseren zij voor het eerst een tweedaagse jobhappening ter invulling van de openstaande vacatures.

De bouwsector heeft het de laatste jaren bijzonder goed gedaan maar kampt desondanks met een groot probleem: openstaande vacatures worden nauwelijks of niet ingevuld. Dit is grotendeels te wijten aan vooroordelen omtrent de werkomstandigheden samen met een te beperkte instroom van jonggeschoolde bouwvakkers. Bouwbedrijven zijn bijgevolg permanent op zoek naar dakwerkers, metsers, loodgieters, schrijnwerkers, installateurs, vloerders, stukadoors maar ook werfleiders, calculatoren en tal van andere gespecialiseerde vakmensen.

De Jobhappening fungeert als ontmoetingsplatform om werkzoekenden in contact te brengen met het aanbod van uitdagende, afwisselende en goedbetaalde vacatures van diverse bouwbedrijven. Kandidaat bouwvakkers kunnen ter plaatse ook kennis maken met de mogelijkheden om via diverse opleidingen het beroep aan te leren

Locatie
Paleis 3 - Mezzanine

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in