Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Isover tilt passiefhuis naar een hoger niveau

Isolatiespecialist Isover heeft met Multi-Comfort House een nieuwe visie op het passiefhuis uitgewerkt. Het nieuwe concept is zowel toepasbaar in nieuwbouw en renovatie als op houtskelet en traditioneel metselwerk.

Multi-Comfort House gaat uit van de sterke eigenschappen van glaswol: een sterk afdichtend vermogen en dampopenheid. Hierdoor kan Multi-Comfort House de luchtdichtheid van een gebouw maximaliseren.
Glaswol maakt daarmee komaf doordat het – anders dan bijvoorbeeld schuimplaten – de kleinste gaten en spleten perfect opvult, terwijl de structuur van het huis ongehinderd kan drogen dankzij zijn dampdoorlatend karakter.

Het maximaliseren van de luchtdichtheid wordt verder gegarandeerd door het vochtregulerend lucht/dampscherm Vario KM Duplex.
Naast de energiebesparing verbetert Multi-Comfort House ook het wooncomfort. Daarin schuilt net de grote kracht ten opzichte van het standaard passiefhuis. Het concept omvat dan ook meer dan enkel isolatie. Het Comfort-ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er continu verse lucht is, zonder tocht te creëren. Het Multi-Comfort House concept wordt vervolledigd door thermische ramen, zonnecollectoren en andere optionele elementen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in