Isoleren

Isover Suspente PlaGyp I compatibel met Gyproc-profielen

Aanbevolen partners

Recticel
Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
Met de Suspente Integra2-ophangstangen stelt Isover al enkele jaren een ideale tool voor om daken (bijkomend) te isoleren en perfect luchtdicht te maken. Dankzij dit systeem kunnen zowel de halfstijve platen uit minerale wol van het Isoconfort-gamma als het luchtdichtingsmembraan Vario KM Duplex of Vario XtraSafe makkelijk, snel en efficiënt aangebracht worden door ze simpelweg over de ophangstangen te spiezen.
Momenteel is het design van de dop die de ophangstangen afsluiten vernieuwd en werd het systeem herdoopt tot Suspente PlaGyp I. Het nieuw design van de Suspente PlaGyp I-doppen laat namelijk toe om er Gyproc PlaGyp PC 27/60-plafondprofielen op te klikken om afgewerkt te worden met alle types Gyproc-platen, in welke dikte of met welk aantal ook.

Isolatieopbouw niet doorboren

Elektrische leidingen komen in de ruimte tussen het dampscherm en de Gyproc-platen die door de Gyproc PlaGYP PC27/60-plafondprofielen wordt gecreëerd. Zo is het niet nodig de isolatieopbouw te doorboren.

De Suspente PlaGyp I-ophangstangen bestaan in 3 afmetingen (minimaal/maximaal): 12 - 16 cm, 16 - 20 cm en 20 - 24 cm. De lengte van elk van deze Suspentes kan geregeld worden op basis van de gewenste dikte van de isolatielaag.

Meer info: Renoveren met Isover

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in