Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Isotec XL: het meest efficiënte Sarkingdaksysteem

Bovendaks isoleren van een hellend dak kan in verschillende stappen, of snel en eenvoudig met een totaalsysteem. De isolatiepanelen van Isotec zijn zo’n oplossing, die naast isolatie ook de panlat aan de buitenzijde biedt. Het XL-paneel is zelfs voorzien van een extra verstevigde panlat waarmee het een optimale plaatsing en veiligheid op het dak garandeert.


De Isotec-panelen laten toe een dragende dakstructuur te creëren waarop meteen gelopen kan worden. Om onder andere deze beloopbaarheid en de algemene veiligheid te verbeteren, ontwikkelde Isotec zijn XL-paneel met een verstevigde panlat. Deze is 1 cm hoger dan de standaardversie en is bijkomend machinaal gefixeerd langs de bovenzijde, zo kan ze niet meer bewegen.


Lagere plaatsingskosten

Dankzij die verbeteringen is Isotec XL geschikt voor dakconstructies met hellingsgraden groter dan 45°. Bovendien bevordert de nieuwe panlatconstructie nog meer dan voordien de microventilatie tussen onderdak en dakpan, wat de levensduur van de pannen ten goede komt.
Een bijkomende troef van de Isotec-panelen zijn de lagere plaatsingkost in vergelijking met de klassieke systemen. Bovendien vormen de panelen een ononderbroken isolatieschild waardoor koudebruggen uitgesloten zijn en het dak perfect waterdicht is.
De panelen beschikken over een technische goedkeuring en een CE-markering en hun productie is gecertificieerd volgens ISO 9001:2000.

Meer info: Isotec


Lees meer:

- Het dak
- Dakisolatie
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in