Isoleren

Isoleer nu voor meer comfort en ontvang jouw premie

Goed isoleren begint bij goed informeren. Laat jouw isolatie plaatsen door een vakman in uw buurt. Vraag een vrijblijvende én gratis offerte op maat van uw project. En win advies in om jouw dak, zolder of gevel te laten isoleren. Speel op zeker en informeer je hier: recticelinsulation.be/offerteaanvraag

Meer comfort 

Recticel Insulation is de partner waarop je kunt bouwen. We zijn veel meer dan alleen isolatie. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij u hét antwoord op elke isolatievraag. Samen met je bouwen we aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

Kies voor Recticel isolatie. Zo daalt jouw energiefactuur en stijgt jouw comfort. En draag je samen met ons zorg voor een betere planeet. Heb je vragen over de isolatie van uw woning? Aarzel niet om ons team te contacteren via isolatievraag.be.

Isolatiepremies: wacht niet langer!

Als je isoleert, reken je ook op premies. Stel jouw isolatiewerken daarom niet langer uit. De Vlaamse Regering heeft een premiehervorming aangekondigd vanaf 2017. Meer weten? Surf naar recticelinsulation.be/premies.

Je kunt er ook meteen doorklikken naar de websites van de overheden voor de recentste informatie.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in