Aanbevolen partners

aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
Ramen en deuren

Isoleer bestaande rolluiken

Bij de keuze van de rolluiken stond je ongetwijfeld niet stil bij het getik van regen op de kast van de voorzetrolluiken. Of bij de koude tocht die via de inbouwrolluiken binnen dringt. Dat hoeft niet langer een probleem te zijn. Het is tegenwoordig perfect mogelijk bestaande rolluiksystemen na te isoleren.

Thermische isolatie

Om het energieverlies via inbouwrolluiken een halt toe te roepen, bestaan er isolatiekits. Je specialist kan de kasten van je rolluiken hier vlot mee isoleren. Zo is de rolluikkast in één beweging thermisch geïsoleerd en luchtdicht, de snelste weg naar minder warmteverlies. Handige Harry’s kunnen de isolatiekit ook zelf plaatsen.

Akoestisch dempingsmat

“Zachtjes tikt de regen op …” Zelfs dat zachte getik kan enorm vervelend zijn wanneer je de slaap probeert te vinden. Met een akoestische dempingsmat kun je de kletterende regen die op de kasten van rolluiken neerslaat het zwijgen opleggen. De specialist kleeft de mat in de kast van het rolluik. Daar absorbeert ze de geluidsgolven van de regendruppels die op de kast vallen.
Meer info: www.harol.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in