Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Isofinish wint op Belgian Business Awards for the Environment

In de gebouwen van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) werden de prestigieuze Belgian Business Awards for the Environment uitgereikt. Isofinish behaalde er de derde plaats.


De jury loofde Isofinish omdat het een typevoorbeeld is van 3P (people, planet and profit) en van een technische totaaloplossing die de mogelijkheid biedt om een belangrijk probleem in de Belgische bouwsector op te lossen.

Deze tweejaarlijkse prijs, toegekend door een onafhankelijke jury, beloont innoverende projecten die economische overwegingen, respect voor het milieu en innovatie combineren. Minister voor Klimaat en Energie, Paul Magnette, en Kurt Vandenberghe, Kabinetschef van de Europees Commissaris voor Milieu, waren de eregasten bij de uitreikingceremonie. Voor de eerste keer wordt de uitreiking van de 'Belgian Business Awards for the Environment' gekoppeld aan het Green Business-congres, een gezamenlijk initiatief van Business & Society Belgium en het businessblad Trends.


Isofinish, innovatief en milieuvriendelijk

Isofinish is een innovatief isolatieconcept voor buitengevels, ondersteund door 6 ondernemingen die specifieke producten maken voor de bouwsector: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger. Isofinish is een regelbaar buitengevelconcept met een doorlopend isolatieschild dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het laat toe om te isoleren zonder onderbrekingen of energielekken.

De 6 deelnemende bedrijven besloten in 2010 Isofinish op de markt te brengen naar aanleiding van de doelstelling uit het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid, namelijk geen energieverslindende woningen meer in het Vlaanderen van 2020. Een van de maatregelen is een betere isolatie van buitengevels. Met Isofinish spelen de zes partners uit de bouw daar gezamenlijk op in.

Isofinish combineert uitstekende isolatiewaarden met een hoge graad van esthetiek door de grote keuze aan kwaliteitsvolle gevelafwerkingssystemen. Dankzij een goede buitenmuurisolatie kan al snel tot 25% energie bespaard worden. Bovendien kan de bouwheer genieten van tal van premies en belastingvoordelen.

Isofinish was trouwens één van de 10 genomineerden voor de Bouwkennis Marketing Jaarprijs. Begin dit jaar viel Isofinish ook al in de prijzen op de Batibouw Innovation Award.


Meer infoIsofinish

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in