Huis in Aanbieding - tv-programma over vastgoed styling

Huis in aanbieding is hét programma voor mensen die hun huis willen klaarstomen voor een winstgevende verkoop. Presentatrice Kimberly Carroll geeft je praktische tips, fantastische ideeën en de laatste trends mee om je huis in waarde te doen stijgen.

In jaargang 6 van de Amerikaanse realityreeks nemen professionele interieurspecialisten huizen onder handen die niet verkocht geraken. Aan de hand van een adembenemende make-over stomen één van de vier designers de woning klaar voor een openhuizendag.

 

Huizen opmaken voor verkooop

Elke aflevering volgt één van de vier designers: Glen Peloso, Margie Doyle-White, Evelyn Eshun en Glenn Dixon. Deze designers zijn stuk voor stuk meesters in interieurinrichting, met als specialiteit huizen ‘opmaken' voor een vlugge en winstgevende verkoop. Met de snelle aanpak van een opendeurdag schakelt het team in hoge versnelling. Ze tonen de eigenaars en de kijkers hoe je het meeste uit je huis kunt halen, rekening houdend met tijd en geld. De opknappers moeten het stellen met een bescheiden bedrag, maar ze moeten de eigenaars en kijkers een fantastisch resultaat voorschotelen dat getuigt van creativiteit en hard werk.

Meer info: Vitaya

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in