Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Harol deelt uit

Bij de aankoop van een knikarmscherm als zonwering geeft Harol nog tot en met 22 mei een gratis motor. Als je daarnaast nog investeert in andere zonwering, krijg je 5% korting. Om van deze actie te kunnen genieten, lees je best even verder.

Zonweringen van Harol beschermen tegen de zon en haar schadelijke uv-stralen. Maar je krijgt er in één klap ook een extra leefruimte bij: een beschut terras waar het zowel ’s avonds als overdag heerlijk vertoeven is. Ook zonwerende screens en buitenjaloezieën hebben heel wat troeven.

Actie tot en met 22 mei

Als je wilt overgaan tot de aanschaf van zonwering kun je nog tot en met 22 mei bij Harol terecht voor een speciale actie, waarbij je bij de aankoop van een zonwering met knikarmscherm een gratis motor krijgt.
Koop je bovendien ook andere zonwering, zoals screens, verandazonwering, buitenjaloezieën, uitvalschermen en zijdelingse windschermen, dan krijg je hierop 5% korting.

Om van de actie te genieten, vul je de bon in op de actiepagina van de website van Harol.
Druk de ingevulde bon af en neem hem mee naar je Harol Specialist.

Soorten zonwering

Een verandazonwering plaats je bovenop je veranda. Buitenjaloezieën is zonwering met lamellen, ideaal voor hedendaagse woningen. De Patio-overkappingen zijn dan weer ideaal om een gezellige buitenruimte te creëren, in de tuin of op het terras. Je bent er beschut tegen de zon en tegen de regen. ’s Avonds kun je de Patio ook verlichten en zelfs verwarmen. 

Terrasoverkappingen

Zonwering is er bij Harol in verschillende types, afhankelijk van je behoeften en van wat je mooi vindt. Je hebt de vrijstaande zonwering Duostore, met knikarmschermen. Er zijn ook uitvalschermen die je aan de gevel boven het raam bevestigd. Er zijn ook verschillende soorten terrasoverkappingen en windzonneschermen die je met mekaar kunt combineren. Ook qua bediening en kleuren is er keuze genoeg. Je kunt er voor terecht op de website van Harol.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in