Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Finstral brengt pvc en aluminium samen

Finstral pakt uit met het revolutionaire FIN-Project. Het gamma bundelt de kwaliteiten van twee welbekende materialen: pvc en aluminium. Voortbouwend op zijn rijke ervaring op het gebied van pvc-ramen ontwikkelde Finstral een nieuw type profiel dat bestaat uit een meerkamerige kunststofkern.
Aan de binnen- en buitenzijde is een aluminiumbekleding aangebracht. Deze vernuftige combinatie biedt heel wat voordelen: het pvc zorgt voor een sterke thermische en akoestische performantie en het aluminium biedt een esthetisch en duurzame afwerking. De meerkamerige pvc-kern is voorzien van een middendichting en superisolerende glasafstandhouders, waardoor de ramen bijzonder goed scoren qua warmteverliesfactor.

Lucht- en waterdichtheid

De prestaties op het gebied van de lucht- en waterdichtheid blijven niet achter: de configuratie van het profiel en het verwerkingsgemak ervan staan borg voor een optimale dichtheid.

Vier modellen

De FIN-Project ramen bestaan in vier modellen. Stuk voor stuk combineren ze een modern design met topprestaties op het gebied van energiebesparing.

Meer info: Finstral

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in