Els Tibau maakt nieuw seizoen Droomhuis onder de zon

VIJFtv start binnenkort de opnames van een nieuw seizoen van het succesvolle “Droomhuis onder de zon” met Els Tibau. Hierbij geeft Els Tibau mensen een duwtje in de rug die in het buitenland hun droomhuis willen kopen.


Elke aflevering toont ze verschillende huizen waarbij ze rekening houdt met de wensen en verlangens van de kandidaat-kopers. Zo wordt ook duidelijk waarom ze verhuizen, de streek waar ze willen gaan wonen en het soort huis dat ze zoeken. Het eerste seizoen van “Droomhuis onder de zon” piekte op 226.554 kijkers en haalde een sterk gemiddeld marktaandeel van 7% op doelgroep (vrouwen 20-49 jaar).

In de maand juni zendt VIJFtv het eerste seizoen uit van Droomhuis onder de zon voor een tweede keer uit. In het eerste seizoen zoekt Els onder andere naar een huis met voorportaal in Canada, een houten huis in Victoriaanse stijl in Zuid-Afrika, een Finca in Spanje, een wit kalkstenen huisje op een Grieks eiland en een chambre d’hôte in Zuid-Frankrijk.

VIJFtv zoekt avontuurlijke kopers
Dromen jullie van een eigen huis onder de zon en zijn jullie op zoek naar de perfecte stek buiten de landsgrenzen? Els Tibau trekt opnieuw de wereld in en gaat op zoek naar jullie Droomhuis! Stuur een mail naar: [email protected]

Bron: VijfTV

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in