Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Eerste aluminium raam- en deuroplossing voor passiefbouw

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw als eerste wereldwijd het CS104 aluminium raam- en deursysteem voor passief bouw aan het grote publiek voor. Deze super isolerende aluminium totaaloplossing verenigt technische innovatie en duurzaamheid met architectonisch verantwoord design. Hiermee blijft Reynaers trouw aan zijn ambitie om met innovatieve duurzame oplossingen een toonaangevende speler te zijn in België en wereldwijd.

Bij Reynaers Aluminium staat duurzaamheid sinds de vroege jaren ‘70 van de vorige eeuw hoog op de agenda. Toen introduceerde het bedrijf de eerste thermisch hoogstaande systemen voor ramen en deuren. Op Batibouw lanceert Reynaers Aluminium in primeur voor de sector en wereldwijd een aluminium systeem dat volledig beantwoordt aan de vereisten voor passiefbouw.


Energie efficiënt bouwen en renoveren

Voor energiebewuste bouwers en verbouwers staat op de Batibouw stand van Reynaers Aluminium energie efficiëntie centraal.
Hiermee speelt Reynaers in op de steeds strenger wordende regelgeving voor energie efficiëntie en de doelstelling van Europa om in 2020 in alle lidstaten zero-energie normen op te leggen voor nieuwe gebouwen.
Voortaan kunnen bouwers en verbouwers aluminium ramen en deuren in een passief of lage energie woning gebruiken en zo van alle architecturale en technische voordelen van aluminium genieten op het vlak van smalle profielen, onderhoudscomfort, duurzaamheid, kleuren, weersbestendigheid enz.

Het CS104 raam- en deursysteem is bijzonder geschikt voor grote raamoppervlakten in passiefbouw, wat tot op heden niet mogelijk was met andere materialen. Dit biedt architecturaal heel wat nieuwe mogelijkheden voor passief en lage energie woningen.


Innovatief vouwsysteem voor ramen en deuren

Naast het C104 aluminium systeem voor passief bouwen wordt eveneens het nieuwste high-tech vouwsysteem voor ramen en deuren CF 77 voorgesteld.
Dit innovatieve high-tech vouwsysteem biedt een totaaloplossing voor het vouwdeuren en –ramenvraagstuk, maar is eveneens esthetisch hoogstaand.
Het systeem biedt dankzij een maximale hoogte tot 3 meter heel wat ruimte voor architectonische hoogstandjes, waarbij er quasi geen beperkingen zijn op het vlak van openingswijze van de verschillende elementen.

Meer info: Reynaers aluminium 

 

Reynaers aluminium - Paleis 4 - Stand 312

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in