Eerste “Tendens Wonen infoavond” op Bouwbeurs Roeselare

Bouwen wordt een interessante zaak in 2009. Verschillende nieuwe premies en maatregelen maken het extra voordelig om in 2009 te (ver)bouwen. Om die reden organiseert WTV-Focus, in de marge van de Bouwbeurs Roeselare, op vrijdag 13 februari om 19u een infoavond voor kandidaat-(ver)bouwers. Mieke Dumont, nieuwsanker van WTV-Focus, ontvangt verschillende experts uit het bouwgebeuren. De avond is gratis, inschrijven is wel noodzakelijk.

Voor toekomstige bouwers of verbouwers is het belangrijk om zich goed te informeren. Zeker nu verschillende nieuwe premies en maatregelen het in 2009 extra voordelig maken om te (ver)bouwen. Tijdens de infoavond “Tendens Wonen” overloopt Mieke Dumont samen met de vele experts de verschillende stappen van het bouwproces. Hoe kan ik mijn fiscaal voordeel optimaliseren ? Worden de BTW-voeten nu echt aangepast ? Hoe laat ik mij bij de aankoop van een woning of stuk bouwgrond niet beetnemen ? Hoe kies ik het beste woonkrediet ? Welke premies zijn van toepassing bij energiebesparende maatregelen ? Op al deze vragen en zoveel meer ontvangt de kandidaat-(ver)bouwer een antwoord tijdens deze infoavond. Bovendien gaat hij naar huis met een infopakket met nog meer nuttige informatie.

Wie wenst te bouwen of verbouwen mag deze gratis infoavond zeker niet missen. Geïnteresseerden dienen zich wel vooraf in te schrijven op: www.tendenswoneninfoavond.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in