Een mooie ontvangst gegarandeerd

Het beproefde Gira deurstation in het design TX_44 zorgt voor een stijlvolle ontvangst bij de voordeur. Vanaf februari 2007 biedt Gira een hoogwaardig alternatief in een natuurlijk materiaal: het Gira deurstation roestvrij staal. Deze kan zowel bij eengezinswoningen als bij projecten met grote aantallen wooneenheden worden toegepast.
De blikbanger is de frontplaat van 3 mm geslepen roestvrij staal. In de uitvoeringen tot die voor gebouwen met 12 woningen kunnen de RVS-frontplaten schroefloos worden gemonteerd. Dit accentueert niet alleen het vlakke design, maar maakt het deurstation ook goed bestand tegen weersinvloeden en vandalisme. Zelfs luidspreker en microfoon zijn water- en vandaalbestendig gemonteerd.
De vlak in de frontplaat verzonken en nauwkeurig geleide belknoppen zijn eveneens van 3 mm dik roestvrij staal. Ze passen niet alleen perfect in het design van het deurstation, maar zijn ook zeer goed bestand tegen moedwillige vernieling. Door een kleine opening in het midden wordt elke belknop verlicht door een witte LED. De naambordjes zijn afgedekt met gehard, 5 mm dik helder glas – dat kras-, breuk- en vlamvast is – en worden gelijkmatig verlicht door een witte LED.

Gira Giersiepen GmbH
Ind.Gebiet Mermbach - Dahlienstrasse 12
DE – 42477 Radevormwald
Deutschland
Tel.: +49 219 516 02147
Fax: +49 219 560 2353
Gira.de
Paleis 9, stand 213

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in