Dreamfactory - gratis designadvies

Tijdens Batibouw 2008 kan de bezoeker voor slecht € 35 op “design consultatie” om zijn bouwdromen toe te lichten aan een architect of designer. Vervolgens gaan de vaklui van Batibouw Dreamfactory ideeën aanreiken om die droom te realiseren.


Een consultatie duurt 45 minuten en de bezoeker ontvangt daarbij advies over de indeling, kleurstelling en het materiaalgebruik voor een woonruimte naar keuze: de keuken, badkamer, living, slaapkamer of misschien zelfs een ruimte in een tweede verblijf. Ook kan een ruwe kostenindicatie voor de realisatie gevraagd worden.

Praktische informatie
De bezoeker wordt verzocht een gedetailleerd plan of foto’s mee te brengen met de juiste afmetingen van de te ontwerpen ruimte met daarop de aanduiding van de belangrijkste elementen zoals deuren, ramen, verwarming, aansluitingen etc.

Architecten, interieurarchitecten en gespecialiseerde Casius-vaklui staan de bezoeker met raad en daad bij en zorgen ter plekke voor één of meerdere schetsen, die de bezoeker mee naar huis kan nemen. De bezoeker kan bovendien dankzij 3D-simulaties ervaren hoe een badkamerontwerp er uit zal zien.

Daarna worden de bezoekers doorverwezen naar de betrokken paleizen om meer concrete informatie over producten en materialen te verzamelen bij de relevante exposanten.

De Batibouw Dreamfactory-sessies zullen een strikt tijdschema volgen. De geïnteresseerde bezoekers worden uitgenodigd om www.batibouwdreamfactory.be  te bezoeken, en hun droomproject in te dienen, samen met een datum en uur dat voor hen past. De on-line inschrijvingen startten op 1 februari 2008.


Locatie
Prinses Astridhal stand AS 12

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in