Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Deceuninck Autentica: modern gebruiksgemak, antieke charme

 Met Autentica voegt ramenproducent Deceuninck een nieuwe telg toe aan het Zendow-assortiment voor buitenschrijnwerk. Deze decoratieve ramen lenen zich uitstekend voor de restauratie van rijhuizen en herenwoningen in historische centra, of voor nieuwbouw pastoriewoningen.


Klasse

Het Deceuninck Zendow Autentica raam combineert de klasse van decoratieve ramen met het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van pvc.

Hun specifieke stijl - Renaissance, Romantic of Baroc - maakt het raam bij uitstek geschikt voor de restauratie van rijhuizen of herenwoningen in historische centra. Maar ook bij nieuwbouw van bijvoorbeeld pastorijwoningen biedt het Deceuninck Zendow Autentica raam een meerwaarde. Qua kleur stemt het raam zich probleemloos af op de stijl van de woning.


Onderhoudsarm

Net zoals de andere pvc-producten van Deceuninck zijn de Zendow Autentica ramen bijzonder onderhoudsarm. De geëxtrudeerde profielen zijn immers voorzien van de exclusieve deuctone decoroc-coating. Deuctone decoroc is een Europees gebrevetteerde afwerking op basis van polyurethaan, gewapend met harde polyamidekorrels, die in de oven wordt gehard. Op die manier verkrijgen de ramen een satijnachtige, matte look en korrelige structuur die vuilafstotend werkt. Deuctone decoroc is opvallend krasvast en bijzonder hard. Zelfs het verwijderen van cementsluier en graffiti is mogelijk.


Prima isolator

Pvc is van nature al warmte-isolerend. Door de ontwikkeling van een meerkamersysteem binnenin het raam wordt die isolatie nog verbeterd. De U-waarde, een coëfficiënt voor de warmtedoorgang, blijft laag en dat is goed nieuws. Want hoe lager de U-waarde, hoe beter een raam isoleert, en hoe lager de energiefactuur. Deceuninck Zendow Autentica voldoet met zijn lage U-waarde gemakkelijk aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving (EPB/EPN). Daarom verkiezen veel mensen in de stad om hun ramen met enkel glas te vervangen door Deceuninck Zendow Autentica ramen: ze bewaren de esthetische aantrekkelijkheid van hun huis en isoleren optimaal.

 

Info: Deceuninck

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in