Deceuninck

1. Deceuninck staat al meer dan 30 jaar op Batibouw.
2. Paleis 4 - 214
3. Deceuninck werkt dit jaar rond het thema innovatie troef. Er worden dan ook heel wat nieuwigheden getoond. Zo is er onder andere de thermisch-akoestisch performante ramenserie zendow, de eerste interieurcollectie voor wand- en plafondbekleding L.a.b. en een nieuw soort grijs voor de Twinson gevel en terrasproducten.
4. Als we het hier enkel en alleen hebben over Twinson, dan kunnen we stellen dat Twinson het beste van pvc en hout verenigt; zijnde het natuurlijke en warme uitzicht van hout én de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Vandaar Twinson, best of both worlds.
5. Dat de epb-wetgeving van kracht is en dat hier verplicht rekening mee dient gehouden te worden. Het meerkamersysteem voor ramen en deuren zendow beantwoordt gezien de materiaaleigenschappen van pvc op zich en haar uniek concept makkelijk aan de vooropgestelde waarden. zendow houdt de warmte binnen en de overtollige decibels buiten.
6. Hoe zit het met akoestische isolatie? Door de karakteristieken van het materiaal zelf en het meerkamersysteem, dat standaard is versterkt met gegalvaniseerd staal, leveren pvc-ramen naast thermische ook uitstekende akoestisch isolerende prestaties. Naar wens kunnen het raam- en/of deurelement bovendien moeiteloos voorzien worden van de meest uiteenlopende types akoestische hoogrendementsbeglazing. De multifunctionele glas- en aanslagdichting, vervaardigd uit een hoogwaardig meelasbaar materiaal, garandeert daarenboven een maximaal contactoppervlak tussen de beglazing en het profiel. Uit tests bleek overigens dat de zendow makkelijk voldoet aan de eisen in de nieuwe normen.

Meer info: Deceuninck.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in