Aanbevolen partners

aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

De zon in huis wanneer u dat wenst

Publireportage

Natuurlijk daglicht in huis is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk. Met de zonwering van RENSON® laat u de zon binnen wanneer gewenst. Bij warme dagen voorkomt u oververhitting door zonnestralen tegen te houden. Bij frissere dagen kan je het energieverbruik van de woning reduceren door het binnenlaten van zonnestralen.

RENSON® biedt een compleet gamma van buitenzonwering voor elke bouwstijl.

Verticale doekzonwering - Fixscreen®

Met een uitgebreide kleurkeuze voor het doek en de aluminium onderdelen, een discrete integratie in je gevel en een rimpelloos doek vormt de Fixscreen® EVO één geheel met jouw woning, geschikt voor oppervlaktes tot 22 m². Dankzij de Fixscreen®-technologie zit deze in iedere positie windvast en behoren klapperende en stukgescheurde screendoeken tot het verleden. Fixscreen® is de meest windbestendige doekzonwering op de markt, met garantie tot windsnelheden van 130 km/u!

Horizontale doekzonwering - Topfix®

Deze horizontale doekzonwering weert de warmte bij alle horizontale of schuinliggende beglazing. Ideaal voor lichtstraten en veranda's. Met Topfix® Max zijn uiterst grote oppervlaktes mogelijk, tot 30 m2.

Residentiële structurele zonwering

Voor de realisatie van een optimale zonwering kan eveneens gekozen worden uit een ruim gamma vaste of beweegbare aluminium systemen. Er kan geopteerd worden voor horizontale luifels boven het raam. Een tweede optie zijn vaste of beweegbare aluminium lamellen die verticaal voor de ramen worden bevestigd.

Schuifpanelen - Loggia®

Met de zonwerende verticale schuifpanelen kunnen we de lichttoetreding in de ruimtes zelf beïnvloeden (dynamische zonwering). Deze panelen bestaan uit een slank aluminium kader die met diverse materialen kan worden ingevuld: doek, houten en aluminium lamellen.

Een nieuwe website voor informatie en inspiratie!

RENSON® ontwikkelde een gloednieuwe website www.renson-sunprotection.be waar je alles vindt omtrent de verschillende mogelijkheden om je optimaal te beschermen tegen overtollige zon en hitte. Je kan er eenvoudig een gratis brochure aanvragen of je inschrijven op de nieuwsbrief vol met nuttige tips.
Of bezoek onze showroom te Waregem om alle zonweringoplossingen met eigen ogen te zien, meer info op www.exit5.be. Onze showroom is elke werkdag open van 8u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 12u.


 Dit artikel is een publireportage. Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in