Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Crawford vernieuwt G60-gamma

Crawford heeft het G60-gamma sectionale poorten grondig vernieuwd. Zo krijgt de reeks nu dezelfde kunststof kruk als de Euroserie van het merk om de bediening te vergemakkelijken. Verder kan er ook een groter aantal deuren worden uitgerust met trekveren en zijn de kleurmogelijkheden vergroot.


De Crawford g60 deuren zullen vanaf nu uitgevoerd worden met een kunststof buiten kruk in de zelfde vorm als de Normstahl Euroserie. Het binnenslot is gelijkaardig aan dat van de Euroserie zij het een iets vereenvoudigde versie. Vanaf het binnenslot gaat er een kabel naar de gebruikelijke grendel of handgreep die nu al op de Crawford g60 geleverd wordt.
Hiermee is de uitstraling van de Crawford g60 enorm verbeterd en is de deur makkelijker te bedienen. Bovendien is het mogelijk dat er - mits een meerprijs - een kruk aan de buitenzijde meegeleverd wordt zoals de Normstahl Euroserie in de stalen uitvoeringen Zwart, Natuurkleurig geborsteld aluminium look, Bronskleur en RVS-look.

Trekveren
De Crawford g60 serie zal ook verder uitgebreid worden met een groter assortiment aan deuren die standaard uitgevoerd kunnen worden met trekveren. Voordien was het maximum hierbij tot 3000mm breed en 2250 mm hoog. Dit zal vanaf nu een maximum van 3000mm breed en 2500mm hoog zijn. Dit biedt het grote voordeel dat de bovenruimte die er bij trekveren noodzakelijk is aanzienlijk kleiner is dan de bovenruimte bij torsieveren.

Woodgrain in kleur
De Crawford g60 is nu ook verkrijgbaar in panelen met een Woodgrain structuur (in Gouden Eik) in plaats van een diamant structuur.
Bovendien is de g60 ook te bestellen in Woodgrain in de standaard kleuren wit RAL 9016 en bruin RAL 8014 of een andere RAL-kleur naar keuze.


Meer info: Crawford

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in