Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Compleet Wonen Poorten, kom binnen in stijl

De nieuwe Compleet Wonen Poorten, Hekken en afsluitingen ligt in de rekken. Naar goede gewoonte krijg je op Habitos.be een preview van drie producten. In de aanbieding: een tweezijdig tuinscherm van Arkobaleno, een superisolerende poort van Hormann en een zelfbouw videofoniekit van Legrand.

Tweezijdig tuinscherm

Net zoals uw huis aan de buitenkant een andere stijl kan hebben dan uw interieur binnenin, zo wilt u misschien ook dat uw tuinomheining er anders uitziet aan de buitenzijde dan aan de binnenzijde. Of het zijn uw buren die een andere voorkeur hebben over de gemeenschappelijke tuinafscheiding. Dankzij het ‘2tone’-concept van het ‘Arkobaleno’-tuinscherm kunt u voor elke zijde een andere kleur kiezen. Zo hoeft u niet langer naar een compromis te zoeken. De tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende houtimitaties en een ongelimiteerd kleurenpalet. Ze worden opgebouwd met stevige kunststofpanelen en aluminium palen, zodat ze weerbestendig en onderhoudsvrij zijn. Dankzij de modulaire opbouw kan de hoogte variëren van 50 cm tot 225 cm. Richtprijs: vanaf 130 euro/paneel.
 
Meer infoArkobaleno en Ecowell

 
 
 

Superisolerende poort

Een niet geïsoleerde poort is een gigantische koudebrug. Als uw garage deel uitmaakt van het beschermde volume van het huis, dan doet u er goed aan om voor een geïsoleerde poort te kiezen. Ook wanneer u zich graag terugtrekt in de garage voor de uitoefening van uw hobby. De LPU-poorten van Hörmann beschikken met hun 42 mm dikke isolerende vulling over een isolatiewaarde van maar liefst 1,4 W/m2K. Het kunststofprofiel ‘ThermoFrame’ zorgt voor een thermische scheiding van kozijn en metselwerk en verbetert de warmte-isolatie met 15 procent. Tegelijkertijd beperken extra afdichtlippen aan beide kanten en bovenaan het verlies van warmte. Zo kunt u volop van uw hobby genieten in een warme garage, met beperkte verwarmingskosten en zonder koude tochtlucht.
 
Meer infoHormann
 

Zelfbouw videofoniekit

Legrand lanceerde onlangs een videofoniekit voor de doe-het-zelver. De kit is dus gemakkelijk zelf te installeren en bestaat uit één buitenpost en drie mogelijke lcd-schermen als binnenposten. Op die manier kan de poort of voordeur vanop meerdere plaatsen in huis geopend worden en kunnen de schermen onderling worden gebruikt als intercom. Wanneer een bezoeker aanbelt, neemt de camera automatisch een foto. Later kunt u dus via het touchscreen zien wie eerder aan de deur is geweest en u kunt een audioboodschap beluisteren die de bezoeker heeft ingesproken. 

Meer infoLegrand
 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in