Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Carport op zonne-energie

De E-car is een carport op zonne-energie, een Belgisch ontwerp van Elsingor. De sleutelwoorden van deze carport zijn veiligheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met esthetische verfijning.
Deze carport is samengesteld uit 15 fotovoltaïsche Elsingor FullBlackpanelen en een omvormer Power-One PVI 3.6 (rendement 96,8% en beschermingsgraad IP 65). Hij kan gekoppeld worden aan een BeCharged-oplaadstation voor elektrische voertuigen. De panelen worden op een I2S dakbedekkingssysteem geplaatst.

Opties ter uitrusting

De E-CAR kan optioneel uitgerust worden met een intelligent onderdeel dat toelaat om de aanwezigheid van voertuigen te detecteren door ultrasone trillingen. Via lichtindicatie geeft het informatie over de aanwezigheid van een voertuig en het laadniveau

Geen fundering nodig

Een grote troef van E-CAR is dat er geen fundering nodig is. De structuur wordt op haar plaats gehouden dankzij een chemische verankering. De van ballast voorziene structuur is van staal. Alles is geparelstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt (elektrostatisch). RAL-kleur naar keuze.

Meer info
: Elsingor

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in