Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Buitenschrijnwerk, voor elk wat wils

Op zoek naar buitenschrijnwerk? Habitos.be verzamelde enkele interessante producten. In de aanbieding, een opbouwscreen van Harol, een deur van Winsol, een terrasoverkaping van Renson en dubbele beglazing met de isolatiewaarde van drievoudige beglazing van Sprimoglass.


Renson terrasoverkaping

Renson ontwikkelt innovatieve terrasoverkappingen, die beschermen tegen overmatig zonlicht, wind en regen, maar toch voldoende transparantie bieden voor een optimaal contact met de omgeving. Met de nieuwe Algarve biedt een eenvoudige en praktische terrasoverkapping met een zonwerend dak, dat bestaat uit roteerbare aluminium lamellen.


Harol screen

De voordelen van screens zijn vandaag gekend: ze helpen besparen en verhogen het woon- en werkcomfort. Met het nieuwe Harol opbouwscreen SC900 moet je ook geen toegevingenmeer doen op vlak van design.


Winsol deur

Esthetisch, isolerend en inbraakwerend. Dat zijn de kernwaarden van de Nidum deuren. Deze heeft niet enkel talloze combinatiemogelijkheden, maar staat ook garant voor kwaliteit.


Sprimoglass dubbele beglazing

Sprimoglass lanceert de ‘Sprimo Z8 en Z4’. Het is de eerste dubbele beglazing met isolatiewaarde van een drievoudige beglazing en de eerste driedubbele beglazing met een isolatiewaarde van 0,4 Ug.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in