Build-IT

Tijdens Batibouw 2008 vindt dit jaar voor het eerst BUILD-IT plaats, een beurs dat een platform aanbiedt voor ICT-diensten gericht naar de bouwsector. Op 28, 29 februari en 1 maart 2008 kan de professionele bezoeker in de mezzanine van Paleis 3 terecht voor alle informatie omtrent bouwsoftware anno 2008.

Tot op heden was het vakgebied “bouwsoftware in diverse toepassingen” verspreid over de verschillende paleizen. Op Build-IT kunnen de meer dan 70.000 professionele bezoekers aan Batibouw nu voor het eerst onder een dak terecht bij een 25-tal exposanten die gespecialiseerde ICT-diensten aanbieden. De bezoeker zal er onder andere volgend aanbod terugvinden: software voor de automatisatie van administratieve bedrijfsprocessen en bedrijfsbeheer (denken we maar aan boekhouding, stockbeheer en planning), software voor het ontwerpen van keuken en badkamers, grafische oplossingen en CAD software en tekensystemen op maat.

Alle professionele bezoekers uit de bouwsector kunnen gebruik maken van hun Batibouw ticket om gratis toegang te krijgen tot Build-IT. De mezzanine is een aparte ruimte in Paleis 3, gemakkelijk te bereiken via de Astridhal (zie beursplan).

Praktische info
Openingsuren
  - Donderdag 28 februari 2008: 10u-18u 
  - Vrijdag 29 februari 2008: 10u-21u (nocturne)
  - Zaterdag 1 maart 2008: 10u-18u

www.build-it.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in