Bouwinnovatie vzw

Bouwinnovatie is dé Limburgse beurs voor bouwen en verbouwen. Na 24 jaar mag Bouwinnovatie zich ook tot de groten rekenen.
De beurs brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt consumenten en leverancier een forum om elkaar te ontmoeten.


De organisatie van de beurs rust op de schouders van de vzw Bouwinnovatie. De vereniging wil via de beurs het zelfstandige bouwberoep en het vakmanschap bevorderen.
Die nood groeide in 1982 toen de Limburgse stukadoors een malaise in de bouwsector ondervonden. Daar wilden ze wat aan doen. Om hun activiteiten en de hele sector wat meer in de belangstelling te brengen, riepen ze Bouwinnovatie in het leven.
In een Limburgse beurs voor bouwen en verbouwen brachten ze professionals en toekomstige (ver)bouwers met elkaar in contact en zetten ze de zaken weer in beweging.

Bouwinnovatie wil het hele jaar door een bron van informatie zijn voor bouwers en verbouwers, daarom zijn naast de beurs ook de website en het magazine Innovatief Plus in het leven geroepen.


Bouwinnovatie vzw
Maastrichtersteenweg 254
3500 Hasselt
tel. 011 26 30 46
fax 011 23 35 08
[email protected]
www.bouwinnovatie.be

Andere artikels
- Bouwinnovatie bekroont standhouders (2006)
- Nieuwigheden op Bouwinnovatie (2006)
- Op ontdekkingsreis op Bouwinnovatie (2006)
- Fotoronde Bouwinnovatie (2007)

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in