Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Boek over duurzaam bouwen met kunststofisolatie van Recticel Insulation

Isoleren is een must. Bij de keuze van isolatie kies je best voor duurzame materialen. Kunststoffen zijn dan een mogelijkheid. Om het duurzaam bouwen en wonen met kunststofisolatie te onderstrepen presenteert Recticel Insulation op Batibouw 2012 het boek: ‘Duurzaam bouwen met kunststoffen? Natuurlijk.’


Het boek van 143 pagina’s beschrijft het duurzaam gebruik van kunststoffen in de bouw en de eigenschappen van deze materialen (sterk, licht, gebruiksvriendelijk, … ). Natuurlijk, wordt er ook veel aandacht besteed aan kunststoffen als isolatiematerialen.


Duurzaam Bouwen en Wonen

Daarnaast staat het boek vol getuigenissen. Onder meer Caroline Spirinck, projectverantwoordelijke ‘Duurzaam wonen en bouwen bij de Vlaamse Instelling voor Technologische Onderzoek (VITO) en To Simons, directeur van Centrum Duurzaam Bouwen komen aan het woord. Ook andere experts uit de wereld van de bouw, het milieubeleid en de wetenschap worden geciteerd.

Het naslagwerk van Federplast.be, de Vereniging van producenten van kunststof- en rubberartikelen, dat voor gespecialiseerde personen uit de bouwsector bedoeld is, kun je verkrijgen via de website van Essenscia.


Meer info

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in