BIK scoort op communicatie

BIK woningen behoort tot de top 5 in de sector van de sleutel-op-de-deurwoningen en is één van de bouwfirma’s met de langste traditie op de Belgische markt. BIK treedt daarbij op als bouwcoördinator. Op Batibouw 2012 spelen ze verder in op communicatie en service.

Bouw met BIK en je ontvangt een iPad met de Personal Home Planner applicatie. Daarop vind je alle nuttige info over de fases van een bouwproject, jouw persoonlijke afspraken, alle documenten,
zoals voorontwerp, contract, lastenboek, plannen, bouwvergunning, leveranciers…
Op die manier krijg je een duidelijk inzicht in de evolutie van je bouwproject, en ben je op elk moment perfect op de hoogte. Zelfs vanuit je luie zetel. Zo hoef je niet naar de werf te gaan, en kan je doen wat je op dat moment het liefste doet.
Alle info over deze nieuwe service van BIK vind je op www.bikhomeplanner.be. De App kan je downloaden in de AppStore.

Naast service en communicatie heeft BIK Woningen zijn focus gelegd op betaalbaar wonen. Wens je liever geen typewoning? BIK bouwt ook woningen volledig op maat, op basis van een ontwerp dat is uitgewerkt door de eigen creatieve cel of door jouw architect. Ook voor een opknapbeurt van je woning kun je bij BIK terecht.
 

Info: Groep Huyzentruyt

BIK op Batibouw, paleis 5, stand 610.

 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in