Ramen en deuren

Bezoek Deceuninck op Fensterbau ‘vanuit je kot’

De nieuwe Deceuninck Elegant- en Decaluprofielen, het Twinson Click-terrassysteem, de vernieuwende ThermoFibra-technologie en meer… Na een super lancering tijdens Polyclose in januari, wilde Deceuninck ook op Fensterbau Frontale groots uitpakken met al zijn innovaties. Wegens de coronacrisis ging de toonaangevende internationale vakbeurs dit jaar echter niet door. Gelukkig kan je de virtuele Fensterbau-booth van Deceuninck ook ‘vanuit je kot’ bezoeken.

Maak virtueel kennis met alle innovaties die Deceuninck, marktleider in kunststof en aluminium profielen voor ramen, deuren, gevel en interieurtoepassingen, dit jaar in petto heeft. Ontdek het baanbrekend iCOR-platform en de ThermoFibra-technologie van de nieuwe Elegant-kunststofreeks, of het nieuwe Twinson Click-terrassysteem.

Navigeren door de 3D-Fensterbaustand doe je via de blauwe pijlen. Klik je op de infobuttons, dan krijg je meer technische informatie en productdetails over de nieuwe producten, technologieën en systemen. Speciale vragen? Klik dan op de button ‘Contact us’ om een bericht achter te laten.

Je kan de booth bezoeken via een computer, laptop, tablet of smartphone door te surfen naar deze link.
Doe dit best via Chrome, Safari of Google Edge. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in