Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Beleef licht en win een reis naar Zweden

Nog tot en met 31 maart doorkruist de Velux Daylight Box België. Deze speciaal ontworpen wagen biedt de unieke kans om te ervaren hoe het er in woning met veel daglicht aan toegaat. Wie deelneemt aan de Daylight Experience, maakt kans om een vliegreis naar Zweden te winnen.
Voor wie een bezoekje aan de Velux Daylight Box gemist heeft tijdens het voorbije Batibouw-salon, organiseert Velux nu de Daylight Experience Tour. Tot en met 31 maart houdt de wagen halt in dertig steden en winkelcentra over heel België.

Binnen dit speciaal ontworpen voertuig wordt meer daglicht gecreëerd, zodat bezoekers meteen het effect beleven van meer daglicht in de woning.

Ontspan vijf minuten

De Daylight Experience duurt ongeveer vijf minuten en begint met het zich makkelijk te maken in een ontspannen sfeer. Aan de hand van drie gesimuleerde lichtsterktes ervaart men daarna het weldadige effect en grotere comfort van een met daglicht geoptimaliseerde woning.

Elke week maakt Velux iemand blij met een verblijf in een prachtig Scandinavisch hotel, gelegen te midden van de prachtige natuur in het land van de middernachtzon en dat tijdens het weekend van 21 juni, wanneer de zon maar enkele uren per dag ondergaat. Bestaat er een betere manier om van het daglicht te genieten dan een letterlijk ‘zonovergoten’ regio te ontdekken?

Meer info: Velux

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in