Batibouw trekt naar steden voor 50ste verjaardag

De bouw- en verbouwbeurs Batibouw is in 2009 aan zijn vijftigste editie toe. Voor de gelegenheid trekt Batibouw België rond met een interstedelijke wedstrijd. De beurs zelf vindt onder het nieuwe motto 'I Batibouw My Home' plaats van 26 februari tot en met 8 maart in de Heizelpaleizen.

Schildpadden
In de aanloop naar het bouwsalon zelf, zullen reuzegrote Batibouwschildpadden een tiental Belgische steden aandoen. Deze 'roadshow' vormt een interstedelijke wedstrijd rond duurzaam bouwen waarmee onder meer toegangstickets voor Batibouw te winnen zijn.

Betaalbaar comfort
Het jubileum is natuurlijk ook één van de grote thema's van de jaarlijkse bouwbeurs. Zowel voor de exposanten als voor de bezoekers zijn feestelijkheden gepland. Daarnaast is er vooral aandacht voor 'comfortabel wonen' en voor 'betaalbaar wonen'. "Op Batibouw 2009 wordt duidelijk dat wie van de klassieke paden durft afstappen om met de nodige creativiteit nieuwe concepten, technieken en materialen te gebruiken, toch nog zijn of haar droomwoning kan realiseren", zegt Geert Maes, de algemeen directeur van Batibouworganisator Fisa. Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag lanceert de beurs ook de nieuwe slagzin 'I Batibouw my home'

Bron: Hln.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in