BATIBOUW Dream Factory

BATIBOUW is dé bouwbeurs voor vaklui en het grote publiek. Maar ook renovatie en inrichting komen er uitgebreid aan bod. Het zijn net deze twee elementen die in de kijker staan tijdens de sessies van de BATIBOUW Dream Factory.
Aangezien ”sanitair” één van de belangrijkste thema’s vormt van de editie 2006 werd de badkamer gekozen als  leidraad voor dit exclusieve evenement. De BATIBOUW Dream Factory wordt actief ondersteund door BATIBOUW en praktisch georganiseerd in samenwerking met Casius.be.

Het concept: een gratis consultatie met een designer
Iedere bezoeker van de beurs die op zoek is naar inspiratie en concrete tips, krijgt gratis een consultatie aangeboden, waarbij de eigenaar(s) eerst het badkamerproject en de wensen toelichten aan de designer. Vervolgens gaan de vaklui van de BATIBOUW Dream Factory  ideëen aanreiken om deze droom te realiseren . Aan de hand van een geschetst plan wordt concreet gestalte gegeven aan de renovatie of (her)inrichting van de badkamer.

Praktische informatie
De bezoeker wordt verzocht een gedetailleerd plan mee te brengen met de juiste afmetingen van de badkamer met daarop de aanduiding van de belangrijkste elementen zoals deuren, ramen, verwarming, aansluitingen van water & electriciteit, ventilatie, enz.)
Architecten, interieurarchitecten en gespecialiseerde Casius-vaklui staan de bezoeker met raad en daad bij en zorgen ter plaatse voor één of meerdere schetsen, die de bezoeker mee naar huis kan nemen.  De bezoeker kan dankzij 3D-simulaties ter plekke al ervaren hoe zijn  badkamerontwerp eruit zal zien. Iedere BATIBOUW Dream Factory-sessie zal ongeveer 30 tot 40 minuten duren.

Daarna worden de bezoekers doorverwezen naar de paleizen 7 & 9 om meer concrete informatie over producten en materialen te verzamelen bij de exposanten van sanitair en toebehoren.
In een later stadium kunnen ze ook gratis beroep doen op de gepaste en gecertificeerde Casius-vaklui voor de verwezenlijking van hun droombadkamer.

Verplichte voorinschrijving
De BATIBOUW Dream Factory-sessies zullen een strikt tijdsschema volgen.
De geïnteresseerde bezoekers worden uitgenodigd om de daartoe geopende websites te bezoeken: www.batibouw.com of www.casius.be en hun badkamerproject in te dienen, samen met een datum en een uur dat hen past.
De on-line inschrijvingen starten vanaf 1 februari 2006.

Om de organisatie zo flexibel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn een e-mailadres en GSM-nummer verplicht bij de inschrijving.

Waar: Fast lane - Onderaan Prinses Astridhal
Wanneer: Alle dagen van de beurs

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in