Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Artline: minimalistisch aluminium raamprofiel

Sapa Building System pakt dezer dagen uit met een nieuw en ophefmakend raamprofiel. Artline is het dunste aluminiumprofiel dat vandaag op de markt te vinden is. Toch laat het toe grote raampartijen met uitstekende isolerende kwaliteiten te realiseren.


Artline is de nieuwste ontwikkeling van Sapa Building System. Met Artline zet Sapa Building System een uiterst functioneel en esthetisch raamprofiel in de markt. Artline is uitstekend geschikt als profiel voor grote glazen (schuif)wanden en scoort bovendien voortreffelijk op het vlak van duurzaamheid en veiligheid.


Elegantie troef

Met de nagenoeg onzichtbare kaders schept Artline licht en ruimte. Het creëert een slank en elegant uitzicht, zeker en vooral bij grote raampartijen. Sapa Building System speelt hiermee perfect in op de moderne eigentijdse architectuurtrends.


Kwalitatief en functioneel

Artline kan bogen op een extreme gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen grote glaspartijen, tot zelfs 3m, probleemloos bediend worden. Elke kader kan tot 250 kg dragen. Sapa Building System ontwikkelt momenteel zelfs een variant die tot 500 kg glas kan dragen.
Artline staat voor hoogstaande technologie: optimale thermische (Uw = 0,85 W/m2K) en akoestische isolatie, grote windweerstand (EN12210) C3, luchtdichtheid (EN12207) klasse 4 en waterdichtheid (EN12208) E750.


Alle types gebouwen

De Artline schuiframen worden in België gefabriceerd. De profielen worden op maat gemaakt en gemonteerd door de 16 erkende Artline-licentiehouders van Sapa Building System Belux. Het profiel kan in diverse gebouwen gebruikt worden, in nieuwbouw en renovatie, woningbouw of de kantoormarkt. Kortom alle types gebouwen waarin licht en ruimtegevoel belangrijk geacht worden door de bouwheer en/of de architect.


Batibouwactie

Sapa Building System heeft momenteel nog een Batibouwactie lopen. Wie een bestelling plaatst van aluminium ramen en deuren uit de Avantis 70, Avantis 75 of Confort 160 maakt kans op een cadeaucheque van 200 euro. Het aantal cheques is bijna uitgeput!


Meer info: Sapa Building System

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in