Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

product akoestische isolatie - Gypbox

Met GypBox biedt Gyproc een totaaloplossing om snel en efficiënt woningen of appartementen te renoveren en aan te passen aan de hedendaagse comforteisen. Het is een slimme box-in-box oplossing voor de renovatie van na-oorlogse gebouwen, waarmee voldaan wordt aan de nieuwe geluidseisen.

Oudere woningen en appartementen scoren vaak zwak wat geluidsisolatie betreft. Dankzij Gypbox - een doos-in-doos-oplossing van Gyproc - is het ook voor renovatieprojecten mogelijk te beantwoorden aan de eisen van de nieuwe geluidsnorm. In de holle ruimte van de Gyproc-systemen kan men bovendien probleemloos nieuwe technische leidingen leggen. Resultaat: een vernieuwde binnenafwerking en een veel hoger comfortniveau.

Het GypBox-principe bestaat uit het inbouwen van een ‘Gyproc-doos’ in een bestaande woning, appartement of kamer. De inbouw-Gyproc-doos bestaat uit een combinatie van Gyproc verlaagde plafonds, voorzetwanden en droge zwevende vloeren.
Gyproc heeft aan de hand van uitgebreide testen en calculaties door het WTCB en onafhankelijke akoestische bureaus de basis gelegd voor een GypBox-oplossing op maat voor constructies op basis van massieve vloeren en wanden. Deze oplossingen werden verwerkt in een handige GypBox-gids die je toelaat te bepalen hoe de inbouwdoos opgebouwd moet worden om het gewenste resultaat te bereiken en verstrekt tegelijkertijd alle richtlijnen met betrekking tot detaillering en uitvoering.

Voordelen van Gypbox

Gypbox biedt tal van voordelen. Het systeem heeft uitzonderlijke akoestische prestaties, is snel en droog te plaatsen, laat toe gefaseerd te renoveren, leidingen moeten niet ingeslepen worden en je kan duurzaam bouwen met respect voor het milieu.

Vorige product

 Volgende product

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in