Afgekoeld of ingevroren in een handomdraai

Het kan mateloos vervelend zijn wanneer je vers bereid voedsel eerst urenlang moet laten afkoelen, voordat je het kan invriezen. Bovendien speelt dit bacterievorming in de hand.
Met de ‘Freddy’ van Irinox biedt Adek hier een passend antwoord. Deze kleine ‘snel-afkoel-cel’ of ‘snel-invries-cel’ kan gloeiend heet voedsel, dat recht uit de potten of pannen van het fornuis komt, in een mum van tijd afkoelen, zodat bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen.
Bovendien wordt de smaak en kwaliteit van het voedsel optimaal bewaard, zodat het later weer op de meest smaakvolle manier kan worden opgewarmd.
Ook snel invriezen behoort bij Freddy tot de mogelijkheden. Daar waar een normale diepvriezer tussen 12 en 24 uren nodig heeft om voedingswaren kernhard te bevriezen, kan dit toestel de klus in 30 minuten tot 2 uren klaren. De ijskristallen die bij het invriezen gevormd worden, krijgen zo de kans niet om het voedsel in het diepste van de structuur te breken.

Adek bvba
Grondwetlaan 81
9040 Gent
Tel.: +32 9 251 49 99
Fax: +32 9 251 65 64
Adek.be
Paleis 11, stand 205

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in