Advanced Fair

Advanced Fair is een dynamische ploeg communicatie- en organisatiespecialisten. Het team biedt een brede waaier aan diensten van de opmaak van een compleet communicatieplan tot à la carte werk zoals de ontwikkeling van de boodschap, het beheer van mediatoepassingen en het verzorgen van (e)mailings.

Het bureau maakte sinds de oprichting in 1998 hoofdzakelijk naam met de organisatie van evenementen en het beheer van persrelaties. Advanced Fair creëert dan ook persevents op maat, bedenkt en verzorgt de redactie van persberichten en –mappen, organiseert persconferenties, -reizen of evenementen en onderhoudt specifieke relaties met een uitgebreid journalistennetwerk, dit vóór, tijdens en na uw evenement.
Advanced Fair streeft naar een lange termijnrelatie met zijn klanten. Door een dergelijke samenwerking breiden beide partijen hun ervaring uit.
Het gemotiveerde team – dat kan bogen op gevarieerde professionele ervaringen - beoogt in iedere opdracht een toegevoegde waarde te creëren. De gezamenlijke obsessie is meer dan de behoefte van de klanten te beantwoorden. Alleen zo kan het uw passie delen.


Advanced Fair
Sint-Lambrechts-Woluwelaan 52
1200 Brussel
Tel.: 02 732 94 56
Fax: 02 732 03 41
Mail: [email protected]
www.advancedfair.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in